Паломництво в Меджугор’є

Виїзд 24.10

Тривалість: 8 днів

Вартість:  255 євро

 

images

1 день

Виїзд 09:00, нічни й переїзд в Боснію та Герцоговину.

2 день

Приїзд в Меджугор’я (це невеличке мыстечко в Босниї та Герцоговині, де вже більш ніж 33 років з’являеться Богородица та передає свої послання для всьоголюдства). Саме тут найбільш притаманне відчуття єдності в молитві! Явлення продовжуються і сьогодні. Розміщення в готелі. Обі д. Оглядова єкскурсія по місту. Вечірня молитвенна програма в храмі св. Якова, яка являеться  центром цього паломництва. Нічліг.

3 день

Божественна Літургія в українському обряді.Сніданок. Молитвенна програма на горі Подбрдо, де вперше  24 червня 1981 року шестеро деіей побачили Богородицю.Зустріч з місіонерами, котрі розповідають про Меджугір’ я ,а також про ті події , що відбувалися на цьому святому місці. Обід. Вечерня молитвенна програма в храмі св. Якова. Нічліг.

4 день

Божественна Літургія в українському обряді.Сніданок. Хресна Дорога на горі Крижевац. Духовне випробування і пізнання істинної сили покаянної молитви. ОбідВідвідування общини “Ченаколо” , що заснована монахинею Єльвірою для реабілітації людей з наркотичною чи будь-якими іншими видами залежності, де лікування проводиться винятково завдяки посиленій праці та молитві. Вечірня молитвенна програма в храмі св. Якова. Нічліг.

5 день

Божественна Літургія в украинському обряді.Сніданок. Зустріч з священникамичи візіонерами (люди до яких приходить Богородиця). Будемо мати можливість послухати багато свідчень від людей,яких Богородиця змінила, змінила їх життя й дала їм нове серце – новий сенс життя. Обід. Вільний час. Вечерня молитвенна програма в храмі св. Якова. Нічліг.

6 день

 

Божественна Літургія в українському обряді.Сніданок. Молитва заздров’я. Похід до Мироточивого Хреста. Єдність в молитві біля могили отця Славка Барбарича, який присвятив своє життя школі Марії. Обід. Вечерня молитвенна програма в храме св. Якова. Нічліг.

7 день

Божественна Літургія в українському обряді. Сніданок. Час на молитву та відпочинок, а також купівлю сувенірів .Нічний переїзд автобусом.

8 день

Приїзд у Львів

 

 i-5158 p1030528

 

У вартість входить:

     Додатково оплачується:

  • Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • Проживання в готелі 5 ночей;
  • 2-х разовоехарчування;
  • Супровід групи.
  • Страхівка.
  • Консульський збір 35 €
  • Особисті витрати

 

 

Документи для отримання Шенгенської візи (Угорське консульство)

Документи приймають лише з описом!

 
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи «Туризм» список необхідних документів наступний:
 
Загальні документи для усіх категорій туристів:
  • Анкета туриста;
  • Закордонний паспорт + копії першої сторінки і всіх шенгенських віз (якщо є від’їзженими або другий діючий паспорт – подається тільки його копія, оригінал передавати не потрібно);
  • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70 % обличчя), на світлому тлі, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть);
  • Фінансове забезпечення – обов’язково: довідка з банку про наявність коштів на рахунку + рух коштів за останні 3-ри місяці  + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або Дорожні чеки на ім’я заявника з його підписом (необхідно надати копії та пред’явити оригінали). В роботу не приймаються депозитні та кредитні рахунки;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового положення (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія загальногромадянського закордонного паспорта  чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо ні – копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського паспорта громадянина України).
 
Додаткові документи для категорій туристів
 
Для працюючих туристів:
  • Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за співробітником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка);
 
Для приватних підприємців:
  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає – завірена нотаріально;
  • Копія патенту або ліцензії;
  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал (звітний період);
     
Для пенсіонерів:
  • Копія пенсійного посвідчення;
  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;
  • У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка спонсорує поїздку;
 

Для дітей (до 18 років):

  • Дитячий проїзний документ + копії першої сторінки і всіх шенгенських віз (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи). До 15 років діти можуть бути вписані в закордонні паспорти батьків або того з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);
  • Копія свідоцтва про народження. Якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;
  • Копії всіх заповнених сторінок внутрішніх загальногромадянських паспортів батьків;
  • Копія свідоцтва про шлюб батьків;
  • Нотаріальний дозвіл на виїзд закордон та фінансування від одного/обох батьків для дітей віком до 18 р. (фотокопія).
Для підтвердження одноосібних батьківських прав:
  • Довідка  про те, що, запис про батька проведена «зі слів матері»;
  • Рішення суду про позбавлення батьківських прав;
  • Копія свідоцтва про смерть батьків;
У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються в консульство, а оригінали пред’являються на кордоні;
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором та завірена печаткою. На період літніх канікул довідка не обов’язкова;
  • Якщо дитина подорожує з батьками зі своїм проїзним документом, до його пакету документів необхідно зробити копії довідок з роботи батьків та їх фінансових документів, а також спонсорський лист від одного або обох батьків (нотаріально завірений);
  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист нотаріально завірений), оригінальна довідка з роботи спонсора, та фінансові гарантії спонсора;
 
Для студентів:
  • Студенти до 21 року, які навчаються у вищих учбових закладах на стаціонарі подають наступні документи:
  • Довідку з місця навчання і копію студентського квитка;
  • Нотаріально завірений спонсорський лист від батьків;
  • Копію інформаційної сторінки паспортів батьків;
  • Свідоцтво про народження;
  • Підтвердження платоспроможності батьків (довідка з місця роботи з випискою по зарплаті за останні 6 місяців, довідку з банку з випискою руху коштів за останні 3 місяці та залишком на рахунку, крім депозитних та кредитних;
 
Підтвердження фінансування поїздки третіми особами, тільки з родинними зв’язками (спонсорство):
  • У разі, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист;
  • Спонсорство має бути нотаріально оформлено;
  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу та реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка);
А також, фінансове забезпечення спонсора – обов’язково:
  • Довідка з банку про наявність коштів на рахунку + рух коштів за останні 3-ри місяці + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або Дорожні чеки на ім’я заявника з його підписом. Необхідно надати копії та пред’явити оригінали.
  • Якщо спонсор і спонсорований їдуть разом – допускається довідку з роботи і фінансові гарантії докласти до документів спонсорованого в копіях;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок) спонсора.
  • Увага! Всі копії документів просимо відсилати в форматі А4.
Вартість угорських туристичних шенген віз
 
РЕГІОНИ
КАТЕГОРІЯ ТУРИСТІВ
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР
ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ
Генеральне Консульство Угорської Республіки м. Ужгород: всі регіони України.
 
Особи від 18 років
(для громадян України)
35 €
5 €
Особи до 18 років, та пільгова група (студенти до 21 року, пенсіонери)
(для громадян  України)
0 €
5 €
Громадяни третіх країн
(всіх вікових категорій)
60 €
5 €
 
Консульський  і сервісний збори не повертаються у разі відмови у видачі візи.

Термін оформлення візи становить від 8 до 15 днів з моменту подачі документів в консульство, в окремих випадках до 30 днів.
 
Генеральне консульство має право вимагати будь-які інші документи, які підтверджують дані, зазначені в анкеті, і на підтвердження мети перебування, фінансового, соціального стану та стану здоров’я і т.д. Генеральне консульство також має право викликати заявника на співбесіду.
 
Інформація про консульство/посольство Угорщини в Україні:
 
Посольство Угорської Республіки в Україні: Київ, вул. Рейтарська, 33
Телефон: +380 44 2722090, 2308001, 2308002, 2308003, 2386430
Факс: +380 44 2722090
 
Генеральне Консульство Угорської Республіки В Ужгороді: Ужгород, Православна набережна,12
Телефон: +380 312 614089, 671190, 441214, 441215, +380 67 3122247
Факс: +380 312 612700
 
Консульство Угорської Республіки в Берегово: Берегово, Б.Хмельницького, 53
Телефон: +380 3141 42581, 42582, 42507
Факс: +380 3141 42585
 
Консульство Угорської Республіки в Києві: Київ, ул. Рейтарська, 33
Телефон: +380 67 2330319, +380 44 2386381, 2386382, 2386384, 2386430
Факс: +380 44 2122090, 2308004 
Сайт: www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/UA

 

Comments are closed